fbpx
Márkaépítés | Marketing | Rendezvény | Webfejlesztés

SZIN Fesztivál

Szegedi Ifjúsági Napok

A SZIN Fesztivál a legnagyobb hagyományokkal rendelkező hazai fesztivál a maga több mint 50 évével, a legnagyobb multikulturális nyárzáró buli. Ügynökségünk fő feladata 7 éve a megújuló márkakommunikáció megalkotása, key visual tervek, konepciók kidolgozása, arculat megalkotása, kreatív üzenet megfogalmazása mellett a tartalom menedzsment: azaz a kommunikációs stratégia kidolgozása, kreatívok tervezése és szövegírás.

 

SZIN Fesztivál 2018 - Borsodi nagyszínpad

Napfény, barátság, gyönyörű lányok, fergeteges koncertek és semmihez sem fogható atmoszféra a Tisza partján, a világ legszeretnivalóbb városában, Szegeden. Cégünk 4 éve nyerte el először a Szegedi Ifjúsági Napok tenderét, melyet követően megújítottuk a márkakommunikációt, kidolgoztuk a konepciók, megalkottuk az arculatot valamint megfogalmaztuk a kreatív üzeneteket és elláttuk a teljes tartalom menedzsment feladatkört: azaz a kommunikációs stratégiát készítettünk, kreatívok tartalmat gyártottunk, médiafelületeket vásároltunk, teljes körű havi statisztikákat készítettünk.

A legnagyobb múltú hazai fesztivál, azaz a Szegedi Ifjúsági Napok az elmúlt években egyben az ország nyárzáró bulija is lett. Augusztus végén több tízezer ember választja a Tisza partját és vele együtt a SZIN fesztivált. Nekik vagyis nektek köszönhetjük, hogy 2018-ban és 2019-ben is a SZIN Fesztivál lett a koncert.hu által indított szavazáson „Az év LEGJOBB ZENEI NAGYFESZTIVÁLJA” a SZIN. Ez nem csak a fesztiválnak de vele együtt az ügynökségünknek is óriási siker.

Közösen elért sikerek:

  • Greener Festival Awards díj 2009  legelső és azóta is egyedüli magyarként – kapta meg a környezettudatos fesztiválokat díjazó nemzetközi elismerést, olyan fesztiválok mellett, mint a Glastonbury vagy a T-in-the-Park)
  • Magyar Brands díj 2018
  • koncert.hu – Az év legjobb zenei nagyfesztiválja 2018
  • koncert.hu – Az év legjobb zenei nagyfesztiválja 2019
  • 2023-re az év TOP3 fesztiválja közé sorolták hazai piacvezető márkák a fesztivált

SZIN Fesztivál 2019 - BP karaoke

Médiatervezés, ökoMarketing, Event marketing, Google Ads kampánymendezsment, Social média menedzment, piac monitorozás, Válságkommunikáció, kreatív szövegírás, médiavásárlás, fotóriporteri szolgáltatás, reklámvideók készítése.

web: www.szin.org

Az arculatot a neeed.us csapatával együtt készítettük.

Meggyőztünk?

Dolgozzunk együtt!