fbpx
Márkaépítés | Rendezvény

Burn Energy & Beach Bar kivitelezés

A tűzből inspirálódva létrehoztunk egy különleges helyszínt, melynek pezsgő hangulata igazán táplálni fogja a benned élő tüzet. Az általunk létrehozott helyszínen művészek, zenészek, divatguruk pihentek meg vagy éppen tartottak közönségtalálkozót.

A Burn Energy & Beach Bar installációjának és helyszín üzemeltetésének feladatát a 2023-as SZIN Fesztiválon cégünk látta el. A megbízás során a Monster Beverage Corporation anyacég és a hazai márkaépítés céljait szem előtt tartva dolgoztuk ki a fesztiválmegjelenést.

Az egyedi helyszín célja a egy olyan tér létrehozása volt, ahol az emberek egyedi élményeket élhetnek át.

  • Energetikus Környezet: Az installáció és a helyszín kialakítása olyan elemeket tartalmaz, amelyek növelik a fesztiválozók energiaszintjét és hangulatát.
  • Kreativitás és Művészet: Az egyedi helyszín tele van művészi installációkkal és kreatív elemekkel, amelyek inspirálják a látogatókat.
  • Hangulat: Az egyedi helyszín tervezése és dekorációja kiemeli a Burn energy egyedi stílusát és szellemiségét.

 

A projekt során a következő lépéseket hajtottuk végre:

  1. Koncepció és Tervezés: Először is, egy alapos tervezési folyamat során kidolgoztuk a mobil kitelepülés koncepcióját. Az ügyfél igényeinek és a Burn Energy arculatának megfelelően terveztük meg a dizájnt.
  2. Kivitelezés és Gyártás: A tervek elkészítése után elindultunk a kivitelezés és gyártás felé. A legjobb minőségű anyagokat és technológiát használtuk a kitelepülés elkészítéséhez.
  3. Üzemeltetés: A kitelepülés bemutatása után segítettünk az ügyfélnek az üzemeltetésben is. A Burn márkamegjelenés tökéletesen kihasználta a lehetőséget a fesztiválon a meglévő és új termékcsoportok, ízekvilágok megismertetésére.

Ha Ön is hasonlóan lenyűgöző projekteken dolgozik, és segítséget keres a tervezésben és kivitelezésben, lépjen kapcsolatba a Green Team csapatával. Örömmel segítünk a sikertörténetek megteremtésében.