fbpx

Adatkezelési tájékoztató

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: https://greenteam.hu, amely a továbbiakban az adatkezelési tájékoztatóba “weboldal” néven kerül feltüntetésre.

Ki az adatok kezelője?

Adatkezelési tájékoztató -ban leírtak alapján az adatkezelő, aki az Ön személyes adataival kapcsolatos lényeges döntéseket meghozza, így különösen aki annak céljait és eszközeit meghatározza. A weboldalon megvalósuló adatkezelések tekintetében minden esetben, kizárólag a Green Team Event & Marketing Kft. (továbbiakban Szervezet vagy Társaság) az adatok kezelője.

Lényegesebb adataink az alábbiak:

  •  Név / Cégnév: Green Team Event & Marketing Kft.

  • Képviseli: Boros Gyula ügyvezető (vezető tisztségviselő)

  • Székhely: 6723 Szeged, Szakolcai utca 18.

  • Adószám: 22740821 – 2 – 06

  • Központi ügyfélszolgálat címe: 6723 Szeged, Kis-Tisza utca 5. FSZ 1.

  • Telefonszám: +36-30 304 1765

  • Központi e-mail cím: hello@greenteam.hu

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Hozzászólások

Hozzászólás beküldésekor a hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe és a böngészőazonosító karakterlánc a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

Egy személytelenített, az e-mail címből előállított karakterlánc (hashnek szokás nevezni) kerül továbbításra a szolgáltatás felé, ha ez az oldalon használatban van. A Gravatar szolgáltatás feltételei az alábbi címen tekinthetőek meg: https://automattic.com/privacy/. A hozzászólás elfogadása után, a hozzászólásunk tartalma és a profil képünk is megjelenik nyilvánosan.

Média

Amennyiben regisztrált felhasználó által kerül kép feltöltésre a honlapra, kerülni kell az az olyan EXIF-eket, amelyekben GPS pozíció adatok is szerepelnek. A honlap látogatói ezeket letölthetik és kinyerhetik a helyadatokat a honlapon található képekből az adatkezelési tájékoztató -ban leírtak alapján.

Sütik

Ha hozzászólást írunk a honlapon, a megadott nevet, e-mail és honlap címet sütikben eltároljuk. A tárolás a kényelmi célokat szolgál azért, így a következő hozzászóláskor ezeket a mező adatokat nem kell kitölteni. A sütik lejárati ideje egy év.

Ha ellátogatunk a bejelentkezési oldalra, akkor átmeneti sütiket állítunk be annak érdekében, hogy megállapítsuk, hogy a böngésző elfogadja-e a sütiket. Ezek a sütik nem tartalmaznak személyes információt, és törlődnek, ahogy bezárjuk a böngészőt.

A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik két napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti egy évig. Amennyiben az “Emlékezz rám” opciót bejelöljük, a bejelentkezés két hétig folytatódik. Kijelentkezéskor a bejelentkezési sütik eltávolításra kerülnek.

Amennyiben bejegyzést vagy oldalt szerkesztünk, egy újabb sütit tárol el a böngészőnk. Ez a süti nem tartalmaz személyes adatot, egyszerűen csak a bejegyzés azonosító számát tárolja, amelyet szerkesztettünk. Egy nap múlva jár le az érvényessége.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon regisztrált fiók vagy hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Mi számít személyes adatnak?

Személyes adat egy azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó bármely információ. Valamely természetes személy azonosíthatóságának meghatározásakor minden olyan módszert figyelembe kell venni amelyről észszerűen feltételezhető, hogy az adatkezelő a természetes személy közvetlen vagy közvetett azonosítására felhasználhatja.

Milyen célból történik személyes adatok kezelése a Weboldalon?

A Weboldal látogatása és a weboldalon elérhető szolgáltatások és funkciók használata során az alábbi célok elérése érdekében történik Társaságunk által adatkezelés az adatkezelési tájékoztató -ban leírtak szerint történik:

weboldalon publikált e-mail címekre közvetlenül vagy a Kapcsolat menüpont alkalmazásával küldött üzenetek megválaszolása,

https://greenteam.hu/karrier oldalon meghirdetett álláspályázatokra jelentkezők által megküldött személyes adatok kezelése a munkaerő állomány bővítése érdekében, valamint az álláspályázatra jelentkezőkkel való kapcsolattartás és tájékoztatás nyújtása részükre az álláspályázat újbóli megnyitásáról valamint a jelentkező részére kedvező egyéb pályázatokról,

–  sütik kezelése a Weboldal működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketingtevékenységünk támogatása.

Mi az adatkezelés jogalapja?

A jelen adatkezelési tájékoztató -ban meghatározott adatkezelési célok tekintetében az adatkezelés jogalapja, az Ön – megfelelő tájékoztatáson alapuló és önkéntes – hozzájárulása személyes adatainak kezeléséhet. A hozzájárulást egyrészt a személyes adatok megadásával, mint aktív cselekedettel (e-mail üzenet küldése), vagy a jelen tájékoztató elfogadásával és a hozzájárulást igazoló check-box bejelölésével, vagy egyéb aktív cselekedettel adja meg.

A hozzájárulást nem igénylő webes sütik tekintetében a kezelés jogalapja az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. § (3) bekezdésében foglalt rendelkezés, mely szerint a webes szolgáltató a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek.

Hogyan vonhatom vissza hozzájárulásomat?

Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult az adatkezelési tájékoztató -ban leírtak alapján személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulásának visszavonására. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. 

A hozzájárulás visszavonását társaságunknál írásban (postai úton vagy elektronikus levelezési címen) jelentheti be, az alábbi elérhetőségeken:

  • Központi ügyfélszolgálat címe: 6723 Szeged, Kis-Tisza utca 5. FSZ 1.

  • Központi e-mail cím: hello@greenteam.hu

A webes sütik kezeléséhez adott hozzájárulásomat is vissza tudom vonni?

A webes sütik kezeléséhez adott korábbi hozzájárulását – azzal megegyező egyszerűséggel – a weboldal láblécében elhelyezett „Cookie hozzájárulás visszavonása” gomb használatával teheti meg.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a webes sütik működésének korlátozásával a Weboldal bizonyos funkciói működésképtelenné válhatnak.

Meddig kezeljük személyes adatait?

A személyes adatok tárolásának olyan formában kell történnie, amely az érintettek azonosítását csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig teszi lehetővé. 
A korlátozott tárolhatóság ezen elvének figyelembe vételével, Társaságunk az alábbi adattörlési követelményeket érvényesíti:

Weboldalon publikált e-mail címekre közvetlenül vagy a Kapcsolat menüpont alkalmazásával küldött üzeneteket 1 évig őrizzük meg.

 Társaságunk az álláspályázattal kapcsolatos valamennyi személyes adatot a beérkezéstől számított 6 hónapig őrzi meg, személyes adatai ezt követően törlésre kerülnek. A meghirdetett pozíció betöltését követő hat hónapos megőrzés célja, hogy Önt az álláspályázat ezen időszak alatt történő újbóli megnyitásáról, valamint az Ön részére kedvező további álláspályázatainkról értesíteni tudjuk.

Amennyiben fogadja a cookie-kat, azok 30 napig az Ön számítógépén kerülnek eltárolásra, hacsak Ön nem törli azokat már korábban. Kivételt képeznek ez alól az úgynevezett Munkamenet sütik, melyek a látogatói munkamenet lezárásáig, így leggyakrabban az oldal elhagyásáig kerülnek kezelésre.

Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Kinek továbbítjuk személyes adatait?

Személyes adatainak kezelése során a Forpsi.hu – BlazeArts Kft. (Kunszentmiklós, Damjanich János u. 36, 6090), mint adatfeldolgozó, informatikai rendszerüzemeltetésre, szerver hoszting szolgáltatás ellátására vonatkozó szolgáltatását vesszük igénybe.

Mely webes sütik kezeléséhez nem szükséges hozzájárulás?

A cookie-k (sütik) a webszerver által küldött, változó tartalmú, alfanumerikus információ csomag, mely a felhasználó számítógépén rögzül és előre meghatározott érvényességi ideig tárolásra kerül.

Nem szükséges beszerezni a hozzájárulást az alábbi süti típusokhoz, hanem ezek alkalmazásáról elegendő csak tájékoztatást nyújtani.

a felhasználó által rögzített adatokat tároló sütik („user-input cookies”),

hitelesítési munkamenet-sütik („authentication cookies”),

felhasználóközpontú biztonsági sütik („user centric security cookies”),

multimédia-lejátszó munkamenet-sütik („multimedia player session cookie”),

terheléskiegyenlítő munkamenet-sütik („load balancing session cookies”),

a felhasználói felület testreszabását segítő munkamenet-sütik („user interface customization cookies”).

social plug-in modulok, amelyek csak akkor tartoznak a kivétel alá, ha azok kizárólag abban működnek közre, hogy a felhasználó által kért tartalmat megjelenítsék a közösségi oldalon (például a felhasználó profiloldalán vagy üzenőfalán).

Ezek közé a cookie-k közé a Weboldal által használt úgynevezett – Laravel cookie tartozik, melynek célja:  a weboldal működéséhez szükséges látogatói adatokat tárolja o valamint a weboldalon lévő cookie üzenet elfogadását rögzíti. A Google reCaptcha cookie, melynek célja a weboldalon található űrlapok botok elleni védelme.

Mely sütikhez kérjük az Ön hozzájárulását?

A Weboldal látogatása során az alábbi, az Ön hozzájárulását igénylő sütik kerülnek kezelésre, amennyiben ehhez Ön a hozzájárulását adta az adatkezelési tájékoztató elfogadásával.

Tájékoztatjuk, hogy a jelen weboldal használata során 3. féltől származó webes sütik is kerülhetnek a berendezésére, amely a tartalmak közösségi oldalakon való megosztását, a látogatottsági statisztikák készítését vagy marketingtevékenységünk támogatását segítik elő.

Google Analytics: Oldalra látogatók adatainak gyűjtése, viselkedésének elemzése, forgalomfigyelés többek közt látogatási szám és időszak, eszközhasználat annak érdekében, hogy a későbbiekben akár hirdetésekkel lehessen célozni őket. (https://google.com/analytics/).

Facebook pixel (Facebook cookie): a Facebook szolgáltatásaiban marketing tevékenységünk mérését teszi lehetővé, és segítségével a Honlap látogatóinak a Facebook-on a Szolgáltató hirdetéseket tud megjeleníteni.(https://www.facebook.com/legal/terms/businesstools és http://hu- hu.facebook.com/help/cookies/)

Smartlook cookie: a weboldalunk látogatói viselkedésének elemzését teszi lehetővé, amely a weboldal használatának mind könnyebbé tételét teszi lehetővé anonim módon. (https://help.smartlook.com/en/articles/3244452-privacy-policy)

Melyek az adatkezeléssel kapcsolatban engem megillető jogosultságok?

A jogszabályok alapján Ön mindenkor jogosult kérelmezni az adataihoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, tiltakozhat a személyes adatok kezelése ellen, valamint jogosult az adatokat hordozható formában megkapni. Jogosult továbbá a személyes adatai közvetlen üzletszerzés célokra történő – beleértve a profilalkotást is – felhasználása ellen tiltakoznia.

Ön a személyes adatai kezelésével kapcsolatos kérelmét társaságunknál szóban (személyesen) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, avagy postai úton, telefaxon, vagy elektronikus levelezési címen) jelentheti be, az alábbi elérhetőségi címeken:

  • Központi ügyfélszolgálat címe: 6723 Szeged, Kis-Tisza utca 5. FSZ 1.
  • Telefonszám: +36-30-304-1765
  • Központi e-mail cím: hello@greenteam.hu

Az Ön által benyújtott jogosultságok érvényesítésére irányuló kérelmét annak benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, de legfeljebb 30 napon belül elbíráljuk és döntésünkről írásban vagy ha Ön a kérelmet elektronikus úton nyújtotta be, elektronikus úton értesíjük!

Az adatkezelési tájékoztató a felügyeleti ajánlásokkal összhangban tartózkodik a jogszabályok teljes és szövegszerű megismétlésétől. A részletes szabályokat a GDPR III., „Az érintettek jogai” című fejezete, valamint az Infotv. tartalmazza.

Kihez fordulhatok adatkezeléssel kapcsolatos kérdésemmel, panaszommal?

A Szervezet az adatvédelemmel kapcsolatos bejelentéseket a központi elérhetőségeken fogadja.

Ön jogosult arra, hogy a felügyeleti hatóság vizsgálatát kezdeményezze, ha megítélése szerint a személyes adataival kapcsolatos jogainak érvényesítését a Társaságunk korlátozza vagy ezen jogainak érvényesítésére irányuló kérelmét elutasítja, vagy bármikor úgy ítéli meg, hogy személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.

A magyar Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetőségei:

  • Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
  • Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf. 5
  • Telefon: +36 1 391 1400
  • Telefax: +36 1 391 1410
  • E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
  • Web: naih.hu

A fentiek mellett bármikor jogosult bírósági jogorvoslatra a felügyeleti hatóság Önre vonatkozó, jogilag kötelező erejű döntésével szemben, továbbá, ha az illetékes felügyeleti hatóság nem foglalkozik a panasszal, vagy három hónapon belül nem tájékoztatja a benyújtott panasszal kapcsolatos eljárási fejleményekről vagy annak eredményéről.

Bírósághoz fordulhat abban az esetben is, ha megítélése szerint Társaságunk vagy az általa megbízott vagy rendelkezése alapján eljáró adatfeldolgozó a személyes adatait a személyes adatok kezelésére vonatkozó, jogszabályban vagy az Európai Unió kötelező jogi aktusában meghatározott előírások megsértésével kezeli. A pert – választása szerint – a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes törvényszék előtt is megindíthatja.

Szeged, 2020. szeptember 30.

greenteam_logo