fbpx

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02498 A Green Team Event & Marketing Kft. modern üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztéseinek támogatása

Kedvezményezett neve:
Green Team Event & Marketing Kft.

A fejlesztés tárgya, célja:
Pályázat során a Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése és a PR, kommunikáció tevékenységeinket szeretnénk tovább fejleszteni. Célunk, hogy Pusztamérgesen létrehozzunk egy központot, ahol a megrendelőinket fogadjuk, valamint lesz lehetőség tárgyalások lebonyolítására. Mivel jelenleg bérelt irodákban működünk, ahol a marketing eszközök gyártását nem tudjuk kellő mértékben ellátni, mint amilyen piaci igény lenne, így egy saját telephelyet szeretnénk kialakítani. Pusztamérgesi telephelyünk, eddig lerakatként üzemelt, átalakítás után iroda, tárgyaló, ügyfélfogadó és szociális blokk, raktár valósulna meg, illetve 5 kW napelem kerülne elhelyezésre.

Szerződött támogatás összege:
47 594 268 Ft megítélt támogatás

A projekt tartalmának részletes bemutatása:
A projekt keretében a megvalósítási helyszín átalakítása, illetve az alábbi eszközök beszerzése történne meg:
– 2 db WC konténer: a rendezvényeink során kitelepítjük azok helyszínére. Ezen eszközökkel is a szolgáltatásai csomagunkat tudjuk bővíteni.
– 2 db iroda konténer: Rendezvényeken ügyfélszolgálatként, info pontként, értékmegőrzőként, töltőpontként, illetve jegyértékesítőként működtethetőek.
– 2 db mobilház: rendezvényhelyszínre telepíthető eszközök, mellyel marketing eszközök gyártása válik így lehetővé a helyszínen. Ilyenek a repohár nyomtatása, pólók nyomtatása, egyéb rendezvény logós termékek gyártása a rendezvény helyszínén, illetve ott irodaként is funkcionálni tud hosszabb kitelepüléseken, rendezvényeken.
– Faldo vágógép – FO-465: ezzel az eszközzel tudunk precízen nagyobb mennyiségben szórólapokat készíteni és vágni
– Paperfox R-760 perforálógép: szórólapok, karszalagok, programfüzetek ritzelése
– S24 mobilszínpad: Felkérések során kiszállítjuk az eseményekre és rendezvényekre. Kialakításának köszönhetően nem kell szétszerelni, ezáltal megspórolva az állandó összeszerelési időt és az azzal járó költségeket.
– ALPINA AT 4 84 A ST 350 – fűgyűjtős fűnyíró traktor: egyrészt a rendezvények helyszínének előkészítéseként feladatunk a helyszín rendbe tétele, ezzel az eszközzel felgyorsítjuk ezt a munkát.
– IT eszközök: az irodai és helyszíni adminisztrációs munka végzésére
Továbbá képzési és tanácsadási szolgáltatásokat veszünk igénybe a projekt keretében:
– stratégia alkotás 155 óra keretén belül
– értékesítési tréning 24 óra keretén belül

A Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.06.29.