fbpx

Rólunk

CSAPATUNK
ÉS DIVÍZIÓNK

Nálunk a kreativitás szenvedély és függőség, mindez a stratégiai szemléletmódunknak köszönhetően alakul ki és válik kézzelfoghatóvá ügyfeleink számára. Ötleteink alappillére az egyediség és a földtől elrugaszkodott elképzelések halmaza, melyet átgondolva, letisztítva valósítunk meg. Közel két évtizedes múlttal rendelkező cégünk számos multinacionális nagyvállalatnak és hazai kampányának volt megalkotója vagy részese a 2010-es cégalapítás óta. Tudjuk, hogy egy márka ismertségét akkor érhetjük el stabilan, ha úgy gondolkodunk, hogy a vásárló nem szimplán terméket, hanem élményt szeretne vásárolni. Ez a gondolatmenet a rendezvény szervezési munkáink központi gondolkodását is jó szimbolizálja.

Szervezz
rendezvényt a
jelenben, a jövőnek

2010-es cégalapításunkor – a mai napig is – a cégnév választásnál és a hitvallásunkban is az volt a célunk, hogy a kis és nagy tömegeket vonzó rendezvényeken elsőként mutassunk be, valósítsunk meg előremutató megoldásokat a környezetterhelés csökkentésére. Továbbá ösztönözze a rendezvények szervezőit és látogatóit is arra, hogy ökológiai lábnyomukat csökkentsék, így téve élhetőbbé a világunkat. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk vezette be elsőként Magyarországon a Szegedi Ifjúsági Napokon a RE:pohár rendszert, ami azóta minden fesztivál szerves része lett. 2010-ben ügynökségünkkel közösen dolgozó SZIN Fesztivál elnyerte a nemzetközi Greener Awards nemzetközi környezetvédelmi díjat.

A környezettudatosság az életünkben először a társadalmi felelősségvállalás részeként jelent meg, mára azonban az ökológiai lábnyom csökkentése önmagában az egyik legfontosabb szemponttá vált cégünk missziójában. Fő célkitűzésünk, hogy a rendezvényeink zöldre váltsanak, hiszen nemcsak a jelen, hanem a jövő nemzedékének is szeretnénk rendezvényeket szervezni.