fbpx

Weboldal, webshop készítés

Komplex webes megoldás vállalkozásodnak olyan webfejlesztőktől, akikre hosszú távon számíthatsz.

Nem dolgozunk sablon megoldásokkal, kizárólag egyedi fejlesztésben gondolkodunk.  Tapasztalatunk és referenciáink is biztosíték lehet arra, hogy profin dolgozunk és nem egy “garázscégként” működünk. Fejleszd vállalkozásodat egy profi wordpress weboldallal egyedi reszponzív webdesign-nal! Legyen 0-24 órában nyitva tartó vállalkozásod vagy webáruházad és növeld bevételeid!

  1. Mert a minőségi honlap és webdesign professzionális megjelenést ad vállalkozásodnak.
  2. Mert az online marketing szemlélettel és keresőoptimalizálással megépített honlapokkal, amelyeket mi is készítünk, új Ügyfeleket érhetsz el a Google segítségével és nagyobb bevételre tehetsz szert.
  3. Mert már az első pillanatban megmutathatod szolgáltatásodat, termékedet a honlapodra látogatóknak, tehát a „legjobb arcoddal” mutatkozhatsz be.
  4. Mert weboldalad által könnyen kapcsolatba léphetnek Veled Ügyfeleid, helytől és időtől függetlenül 0-24 órában.
  5. Mert az Ügyfelek már elvárják, hogy „lecsekkolhassanak” és rá fognak keresni a vállalkozásodra. Ha nincs weboldalad, sokaknál elvéreztél, hiába a Facebook profil.
  6. Honlapodon minden számodra fontos információt átadhatsz Ügyfeleidnek, Vásárlóidnak, azonnal értesítheted őket akcióidról, újdonságaidról, webshopodhoz könnyedén adhatsz új termékeket.
  7. Egy fizikai üzlet megnyitása bonyolultabb, költségesebb, ott kell lenned Neked vagy alkalmazottadnak, sok engedély kell hozzá, míg egy online vállalkozás vagy webáruház indítása ehhez képest lényegesen egyszerűbb.
  8. Mert webshop esetén a vásárlás lebonyolításához nem szükséges sem alkalmazott, sem nyitvatartási idő.
  9. Mert a koronavírus kezdete óta folyamatosan erősödik az „érintésmentes vásárlás”, ez a folyamat azóta is csak emelkedik.

Tudtad, hogy a felnőtt magyar lakosság 78%-a internet-felhasználó? Közülük pedig 88% használ okos telefont, azaz több mint 5,5 millió ember?! A netezőket pedig a neten tudod a leghamarabb elérni, ezért is elengedhetetlen, hogy a közösségi oldalaid mellett legyen egy saját honlapod, amely mobilon és más eszközökön is jól mutat és nem mellesleg az online marketing világa is kitárul vállalkozásod előtt, amely ma már szerves része egy kisvállalkozás életének.

Ha egyedi honlapot szeretnél, ami passzol Hozzád és a szolgáltatásodhoz, mindezt gyorsan és elérhető áron, akkor jó helyen jársz!

Célterületek

Könnyen kezelhető
Tartalomkészítés
Mobilbarát
GDPR kompatibilis
Szerepkörök
Biztonságos
Keresőbarát
Analitika
Gyors
Meggyőztünk?

Dolgozzunk együtt!