fbpx
Márkaépítés | Rendezvény

CIB Bank Lounge fesztiválmegjelenés

A CIB Bank fesztiválmegjelenés, amely hozzájárult az ügyfélélmény javításához és az ügyfélkapcsolatok erősítéséhez.

A CIB Bank Mobil Kitelepülése: Ügynökségünk egyik siker története

Óriás örömmel mutatjuk be nektek azt a lenyűgöző projektet, amelyben részt vehettünk a CIB Bank mobil kitelepülésének megtervezésében és kivitelezésében. A CIB Bank mindig is az ügyfelek kiszolgálására és elérhetőségére törekedett. Az ügyfélélmény javítása érdekében 2023-ban ügynökségünket bízták meg abban, hogy egy látványos installációval jelenjen meg a SZIN fesztiválon.

Mi, az Green Team-nél büszkék vagyunk arra, hogy részt vehettünk ebben a kihívásban. Az ügyfél igényeinek és elvárásainak megfelelően egy teljes koncepciót dolgoztunk ki a mobil kitelepüléshez. A projekt során a következő lépéseket hajtottuk végre:

  1. Koncepció és Tervezés: Először is, egy alapos tervezési folyamat során kidolgoztuk a mobil kitelepülés koncepcióját. Az ügyfél igényeinek és a CIB Bank arculatának megfelelően terveztük meg a dizájnt.
  2. Kivitelezés és Gyártás: A tervek elkészítése után elindultunk a kivitelezés és gyártás felé. A legjobb minőségű anyagokat és technológiát használtuk a kitelepülés elkészítéséhez.
  3. Üzemeltetés: A kitelepülés bemutatása után segítettünk az ügyfélnek az üzemeltetésben is. A CIB Bank tökéletesen kihasználta a lehetőséget a fesztiválon és való megjelenésre és az új célközönség megfogására.

Az Eredmények:
A CIB Bank mobil kitelepülése hatalmas siker volt. Az ügyfelek számára egyedülálló élményt nyújtottak, és a bank jelenléte szembetűnővé vált a fesztiválok és rendezvények területén. Az ügyfelek közvetlenül a banki szolgáltatásokhoz és tanácsadókhoz férhettek hozzá, ami jelentősen növelte az elégedettséget és a kapcsolatokat.

Ha Ön is hasonlóan lenyűgöző projekteken dolgozik, és segítséget keres a tervezésben és kivitelezésben, lépjen kapcsolatba a Green Team csapatával. Örömmel segítünk a sikertörténetek megteremtésében.