fbpx
Márkaépítés | Marketing | Rendezvény

Szeged International Airshow

Az ország legnagyobb repülős rendezvénye az ügynökségünk keze alatt nőtt fel - Szegedi Repülőnapok és Légiparádé

A legnagyobb hazai légiparádé vagy ha úgy jobban tetszik Szeged International Airshow, amely az ügynökségünk színeiben nőtt fel. Márkaépítés, arculattervezés, social média menedzment és komplex rendezvénykivitelezés feladatkörök 2016 óta.

2016-ban ügynökségünk egy régi hagyományt gondolt újra az akkor 100 éves Szegedi Repülőtéren. 3 napot, amely a repülésről, a repülőkről és a repülősökről szól! A rendezvény akkori célja elsősorban az volt, hogy népszerűsítse a Szegedi Repülőteret és az ott dolgozó, működő valamennyi vállalkozást. Mára azonban a Szegedi Repülőnapok és Légiparádé több tízezer látogatót számlálhat naponta, így nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy hazánk legnagyobb repüléstechnikai sportrepülős rendezvénye lett. 2020-ban nagyot lépett előre a rendezvény, ugyanis megkapta a felszállási engedélyt a nemzetközi légtérben és Szeged International Airshow néven folytatja, mellyel egy időben felkerült a nemzetközi naptárba. A megtiszteltetés és vele együtt az új név számos érdekes feladatot tartogat ügynökségünk számára. A jövőben feltúrbózott programstruktúrával, soha nem látott nemzetközi fellépőkkel és különleges sportrepüléshez köthető előadásokkal készülünk a repülés szerelmeseinek.

Tevékenységek: stratégia alkotás, márkaépítés, arculattervezés, Médiatervezés, Gasztro marketing, Event marketing, Google Ads kampánymendezsment, Social média menedzment, piac monitorozás, válságkommunikáció, kreatív szövegírás, médiavásárlás, fotóriporteri szolgáltatás, reklámvideók készítése, rendezvényszervezés

Az arculatot a neeed.us csapatával együtt készítettük.