fbpx
Márkaépítés | Marketing | Rendezvény

Pécsi Bor és Grill Napok

Ízlelted már a szittya pitát? Ettél már faszénen sült szotyis kenyérlángost vagy tudod milyen az antik kürtöskalács? Mindezt

Ahogy egyre kíváncsibbá válunk, úgy szaporodnak a gasztronómiai fesztiválok is, legyen az pezsgő, kolbász, bor, sör, vagy éppen street food. Szinte teljesen természetessé vált a köztudatban az a kifejezés, hogy gasztronómia. 10 évvel ezelőtt amikor a Pécsi Bor és Grill Napokat megálmodtuk egy közös projekt keretein belül Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatával, akkor úttörőnek számított a rendezvény, első szóra összecsordult mindenki szájában a nyál, amikor vázoltuk a kulináris élmény tervét.

Borok és Streetfood ételek Magyarország kulturális fővárosában. Fő célunk a rendezvény felépítése során az volt, hogy lehetőséget biztosítsunk az ország legfontosabb borvidékeinek a bemutatkozásra, Illetve a streetfood értékesítés népszerűsítésére. Egy dolgot biztosan tudtunk, a bort mindenki szereti. A rendezvény másik felében pedig akkor még csak szívből hittünk: a jövő abban rejlik a rendezvény vendéglátás kapcsán, hogy átalakított lakókocsikból, talpon állva majszolhatjuk a kedvenc ételünket. Mostanra pedig gyakorlatilag el sem tudjuk képzelni a rendezvényeket a kedvenc streetfood hamburgeresünk nélkül.

A két dolog ötvözéséből hoztuk létre Baranya megye legnagyobb gasztronómia fesztiválját, mellyet a 2 éves felfuttatási időszakot követően teljes egészében átadtunk a pécsi önkormányzatnak.

Tevékenységek: stratégia alkotás, márkaépítés, arculattervezés, Médiatervezés, Gasztro marketing, Event marketing, Google Ads kampánymendezsment, Social média menedzment, piac monitorozás, válságkommunikáció, kreatív szövegírás, médiavásárlás, fotóriporteri szolgáltatás, reklámvideók készítése, rendezvényszervezés