fbpx
Rendezvény

Nemzetközi Crossbox Kupa

A rendezvény célja, hogy kicsikkel és nagyokkal egyaránt megszerettesse a küzdősportokat, kiemelten a box sportágat és sportkulturális közösséget hozzon létre a határmenti településekkel.

Először került megrendezésre a kétnapos Nemzetközi Crossbox Kupát Szegeden. Az sportesemény házigazdája a cégünket bízta meg a sportverseny teljesürű szervezésével és lebonyolításával. A rendezvény célja, hogy kicsikkel és nagyokkal egyaránt megszerettesse a küzdősportokat, kiemelten a box sportágat és sportkulturális közösséget hozzon létre a határmenti településekkel. A magyar-szerb ökölvívó kupán a dél-alföldi régióból és a határon túli egyesületekből neveztek a sportolók. Sokan közülük most bokszolnak először külföldi ellenféllel. A szegedi rendezvény tizenkét mérkőzésén a látogatók díjmentesen szurkolhatnak a lelátókról és ismerhetik meg a versenyzőket, a sportágat és az edzőket.

A Verseny:

Az ambiciózus célkitűzéseket és a szenvedélyt a box iránt összehozva egy nemzetközi boxversenyt szerveztünk, amelyen a két nemezet legjobb bokszolói mérték össze erejüket. A verseny magába foglalt egy hétvégi eseményt, melyen két országból érkező versenyzők vettek részt, és a sportrajongók széles körét vonzotta.

Arculattervezés:

Az eseményhez elkészítettük a teljes arculatot, amely magában foglalta a logó tervezését, a színpaletta kialakítását és a promóciós anyagok grafikai elemeit. Az arculat modern és lendületes volt, tükrözve a boksz dinamizmusát és izgalmát.

Kommunikáció és Promóció:

A verseny promóciójához egy komplex digitális stratégiát alkottunk, amely magában foglalta a közösségi média kampányokat, e-mail marketinget és online hirdetéseket. Az eredmény az volt, hogy az esemény gyorsan ismertté vált a sportrajongók körében és széles körű médiafigyelmet kapott.

Az Eredmény:

A nemzetközi boxverseny sikeres volt minden szempontból. A nagy érdeklődés és a széles körű részvétel a verseny hírnevét erősítette, és a jövőbeni eseményekre is elősegítette az előzetes érdeklődést. Az esemény végül hozzájárult a sportág népszerűségének növekedéséhez és a bokszvilág nemzetközi közösségének szorosabb összekapcsolódásához.

Rendezvényszervezési feladatok:

  • Célkitűzések és Stratégia alkotás
  • Büdzsé és Pénzügyi tervezés
  • Helyszín Kiválasztása
  • Versenykiírás és Szabályzatok elkészítése
  • Versenyzők meghívása, Regisztráció lebonyolítása
  • Logisztikai és Infrastruktúrális feladatok ellátása
  • Marketing és Promóció
  • Biztonság és Egészségvédelemmel kapcsolatos szolgáltatások
  • Versenynapok lebonyolítása
  • Utókövetés és Értékelés

Tevékenységek: kreatív javaslatok, stratégia alkotás, márkaépítés, arculattervezés, rendezvényszervezés