fbpx
Márkaépítés | Marketing | Webfejlesztés

Elsőhitel.hu

Felfrissítettük a hitelek világát: Arculattervezés és webfejlesztés egy újonnan induló független hitelközvetítő cég számára

Az Arculat:

A projekt kezdetekor egy alapos piacelemzést és márkakutatást végeztünk, hogy megértsük a cég egyedi értékeit és céljait. Ezen alapulva terveztünk egy modern és professzionális arculatot, amely tükrözi a cég megbízhatóságát és szakértelmét a hitelügyintézés területén. A logó tervezése és vállalati színpaletta kialakítása során a minimalizmus és a professzionalizmus voltak az irányadó elemek.

A Weboldal:

A weboldal tervezése során fókuszunk az volt, hogy az ügyfelek könnyen és gyorsan megtalálják a szükséges információkat, és egyszerűen vegyék fel a kapcsolatot a cég szakembereivel. Az oldal felépítése intuitív, és a reszponzív design biztosítja, hogy minden eszközön (mobil, tablet, számítógép) tökéletesen működjön.

A weboldal tartalmát a cég egyedi igényeihez igazítottuk. Az információk jól strukturáltak, és könnyen elérhetők az ügyfelek számára. Az ügyfélreferenciák és pozitív visszajelzések bemutatása tovább erősíti a cég hitelességét és tapasztalatát.

Eredmények:

Az arculat és weboldal megalkotása után az Elsőhitel Kft. képes egy hatékony és könnyen kommunikációs irány megalkotására, amely segítségével az ügyfelei számára is könnyen elérhetővé vált az online térben. Az arculat és weboldal a cég számára számos pozitív visszajelzést és új ügyfelet hozott, valamint segített megalapozni pozíciójukat a független hitelügyintéző szektorban.

Ez az izgalmas projekt volt számunkra, és büszkék vagyunk az elért eredményekre. Ha Ön is hasonlóan professzionális és hatékony megoldásokra vágyik, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk a digitális arculat és weboldal tervezésében, amely támogatja vállalkozásának sikerét.

 

Tevékenységek: Arculattervezés, webfejlesztés

web: www.elsohitel.hu