fbpx
Rendezvény

Tej Útja Roadshow

Országjáró roadshow host/hostess ügynökségi feladatok ellátása

Házhoz vittük a rendezvényt. A 18 hónapon át tartó országjáró Tej Útja Roadshow komplett kivitelezését, a rendezvényekhez kiegészítő szolgáltatásokat, valamint 8 fős stábot biztosítottunk.

A TEJKARAVÁN, azaz a „Tej Útja” Roadshow az OMÉK eseményen debütál, majd azt követően az ország közel 150 állomásán népszerűsítette a hazai tejet, tejtermékeket és tejfogyasztást. A roadshow során ügynökségünk 8 fős host/hostess stábja élményállomások segítségével mutatták be kicsiknek és nagyoknak, hogyan kerül a tej a tehéntől, egészen az asztalig, mindezt az általunk biztosított dekorációval ellátott vontató felépítmény egyben egy 40 négyzetméteres, mobil rendezvényhelyszín (élménykamion) tágas terében.

A roadshow során élményállomások segítségével kerül bemutatásra a gyermekek és pedagógusaik számára, hogyan kerül a tej a boltok polcaira. A gyerekek összesen öt állomáson keresztül járhatják végig a tej útját, ahol modern eszközök segítségével ismerkedhetnek meg a teljes folyamattal. Ezek között szerepel egy virtuális valóság formájában megalkotott állomás, ahol a mesés környezetben a gyerekeknek a feladata az, hogy a traktorokon érkező tejtermékeket kiválogassák és felmatricázzák Tejszív logóval. Emellett játékosan kipróbálhatják a tehénetetést és a tehénfejést is. A program során a gyermekek megtapasztalhatják a kiterjesztett valóságot is, melynek során megtudhatják, milyen szabad szemmel nem látható ásványi anyagok, vitaminok találhatók meg a tejben. A gyerekek ezenkívül egy versenypályává alakított terepasztalon megismerkedhetnek a tejtermelés folyamatával, szimbolizálva a tej útját a tejtermelő gazdaságoktól a boltok polcáig. Végül pedig egy dietetikus segítségével kellő szakmaisággal, de mégis gyermekek nyelvén megismerkednek az egészséges életmód alapjaival.

Tevékenységek: host/hostess promóció, rendezvényszervezés,
web: www.tejsziv.hu