fbpx
Márkaépítés | Marketing

Szent Vincent Rehabilitációs Központ

A régió első neurológiai és komplex mozgásszervi rehabilitációs központja a szaktudásunk segítségével vált meghatározóvá a régióban

A komplex mozgásszervi rehabilitációs központot egy sajnálatos eset után Détári Vilmos alapította meg, miután felismerte, mennyivel megrövidítheti a felépülés időszakát az intenzív, személyre szabott terápia.

„Stroke-ot kaptam és elhagyva a kórházat egy hosszas kezelés után, azzal szembesültem hogy nincsen lehetőség semmilyen utókezelésre, rehabilitációra. Az országban felkerestem több intézetet, ahol rehabilitációval foglalkoznak, de igazából sehol nem találtam meg azt a számomra megfelelő bánásmódot, hozzáállást, amit szerettem volna, amit a hozzám hasonló betegek szeretnének. Így gyakorlatilag megfogalmazódott bennünk, hogy létre kellene hoznunk egy hasonló intéztet.”

Ügynökségünk 4 éve látja el teljeskörűen reklámügynöki feladatokat a központ részére. Médiatervezés, Google Ads és FB kampánymendezsment, tartalommarketing Dél-Magyarország elsőszámú neurológiai és komplex mozgásszervi rehabilitációs központja részére. Szent Vincent Rehabilitációs Központ kezeink alatt nőtt fel az ország egyik legmeghatározóbb robot rehabilitációjával foglalkozó intézményévé.

Dél-Magyarország elsőszámú neurológiai és komplex mozgásszervi rehabilitációs központja részére médiatervezést, Google Ads kampánymendezsmentet és  social média menedzmentet látunk el. Ügynökségünk által meghatározott fő irányvonal vált a rehabilitációs központ fő missziójává: az önállóbb életvitelre való képesség újra-kialakítása pácienseink számára. Eljuttatni az azt információt az emberek részére, hogy a Szent Vincent Rehabilitációs Központ páciensei képesek a Gyógyulás útjára lépni, csak hinniük kell a szaktudásban.

Tevékenységek: Médiatervezés, Google Ads kampánymendezsmentSocial média menedzment, weboldal karbantartás

web: https://szentvincentrehab.hu