fbpx
Márkaépítés | Marketing

Karitáció Alapítvány

Hiszünk abban, hogy "Együtt csodákra vagyunk képesek" Cégünk dolgozói összefogtak, közösen segítik az alapítvány működését

Hiszünk abban, hogy „Együtt csodákra vagyunk képesek” Cégünk dolgozói összefogtak, közösen segítik a Karitáció Alapítvány működését. A projekt keretében kreatív koncepció és stratégia elkészítése mellett a teljes arculat megújítása volt a feladat. A fő kihívás az volt, hogy Szeged legöregebb bohócdoktor csapatát miként lehet megújítani és vele együtt felhívni a figyelmet arra, hogy a gyermekmentésnek kiemelt szerepe van napjainkban.

A projekt keretében kreatív koncepció és stratégia elkészítése mellett a teljes arculat megújítása volt a feladat. A fő kihívás az volt, hogy Szeged legöregebb bohócdoktor csapatát miként lehet megújítani és vele együtt felhívni a figyelmet arra, hogy a Karitáció Alapítvány életében a gyermekmentésnek kiemelt szerepe van. A felelős témáról kreatív, könnyen befogadható stílusban, prevenciós és edukatív jelleggel kreatívokat, kis videókat készítettünk a kampány során.

Társadalmi felelősségvállalás keretében teljes csapatunk önkéntes munkájával és  adó1% felajánlással támogatja a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! Az adó1% +1 százalék felajánlása nem kerül semmibe az adófizetőnek, ugyanakkor kiemelt fontosságú a civil szervezetek, így a Karitáció Alapítvány tevékenységének segítésében.

Tevékenységek: arculattervezés, stratégia alkotás, Social média menedzsment, reklámvideók készítése, karitatív ötletek megvalósítása
web: www.karitacio.hu