fbpx
Booking | Márkaépítés | Marketing | Rendezvény

Deja Vu Fesztivál

A fesztivál ahol újra 18 lehetsz! Hazai Retro fesztiválok vezető rendezvénye a Deja Vu.

A Deja Vu márka megalkotása, bevezetése, rendezvény teljes körű kivitelezése. Saját rendezvényként büszkék vagyunk arra, hogy a fesztivál stratégia jelentőséggel bírt a hazai retro világ felfutásában.

2013 óta évente egy őrületes fesztivállal utazunk vissza az időben, a 90-es évek és az ezredforduló bulijait felelevenítve, külföldi és hazai fellépőkel. Egyetlen 3 napos hazai retrofesztiválként a rendezvény a mai napig stratégia jelentőséggel bír a hazai retro világban. Ügynökségünk saját gyerekeként tekint rendezvényre, hiszen az elmúlt 8 év alatt a mi kezeink alatt nőtt fel és vált Magyarország legnagyobb retro fesztiváljává a Deja Vu. Márkaépítéstől a komplett kivitelezésig…

A 30+ korosztály számára szállóigévé vált az elmúlt 7 évben, mióta ügynökségünk megálmodta a rendezvényt az alábbi mondat: Legyél újra 18! Kapcsold ki a stresszt és utazz velünk vissza tinikorod legőrültebb party-emlékei közé: a 90-es és a 2000-es évek dancefloor és classic house szupersztárjaival!

Tevékenységek: stratégia alkotás, márkaépítés, arculattervezés, Médiatervezés, Gasztro marketing, Event marketing, Google Ads kampánymendezsment, Social média menedzment, piac monitorozás, válságkommunikáció, kreatív szövegírás, médiavásárlás, fotóriporteri szolgáltatás, reklámvideók készítése, rendezvényszervezés.

 

Az arculatot a neeed.us csapatával együtt készítettük.